ingridmarie smykker

Kvinden bag ingridmarie smykker, Ingrid Marie Ledgaard, er 42 år gammel og hun vil gerne skubbe lidt til kvinder og være en smule provokerende - forstået på den måde, at hun gerne vil udfordre dem i deres valg af smykker. Ingrid er nytænkende, modig, kreativ og måske - trendsetter.

Idéer, design og produktion, af ingridmarie smykker, står Ingrid Marie Ledgaard selv for, og når hun designer og producere smykkerne, er det med en stor passion for arbejdet og en personlig ihærdighed for at ende op med et smukt,unikt og lidt skævt smykke.


"fra bestik til smykker med etik"

ingridmarie smykker er produceret af gammelt bestik og er derfor markant anderledes i forhold til andre smykker, men de er alligevel særdeles smukke, opsigtsvækkende og unikke. De bliver utroligt personlige og man vil bære et smykke, der med garanti, ikke er andre der har.

Smykkerne er rå og særpræget i fremtoning og de er designet til alle slags kvinder og til en hver lejlighed - hverdag som til fest. 

ingridmarie smykker er et helt nyt brand på markedet - og designeren og producenten bag, Ingrid Marie Ledgaard, håber at der vil blive taget godt imod smykkerne selvom de, på alle måder, har et meget anderledes look.
 

Under produktion, af ingridmarie smykker, bliver smykkerne udelukkende lavet med håndkraft og der bliver ikke brugt nogen form for maskiner. Alt er slebet og pudset i hånden. Grunden til dette er at Ingrid ønsker at have en tæt "feeling" med arbejdet og føle smykket helt ind under huden.

HVORFOR VÆLGE INGRIDMARIE SMYKKER?

ingridmarie smykker satser på bæredygtighed og derfor er alle smykkerne produceret af gammelt bestik. Det er vigtigt, at forlænge levetiden på noget, der allerede har tjent sit oprindelige formål, ved igen at omdanne det til noget "nyt" og brugbart. Genbrug er utrolig vigtigt, ikke blot for os mennesker lige nu og her, de næste efter os, men isærdeleshed også for vores planet.

Bæredygtighed betyder at passe på jorden og om at give den godt videre til næste generation. De valg, vi træffer i hverdagen, har betydning og konsekvenser for jorden. Konsekvenser, som man måske ikke kan se i dag, men som kan have betydning langt ind i fremtiden. Bæredygtighed handler derfor om alle de ting, vi gør i vores hverdag. Om vi køber mange eller få ting. Sorterer vores affald eller ej. Om vi cykler eller kører i bil. Om alle de små ting vi gør, som sætter et fodaftryk på jorden.

Næsten alt i vores hverdag kan genbruges. Lige fra elektronik, tøj, glas, metal, papir, plast og meget mere. Det er blot fantasien der sætter grænser.

Så hvis vi tænker på hvor mange, der verden over, køber smykker hver dag - så sætter ingridmarie smykker en stor ære i, at passe på miljøet under produktionen - fra start til færdigt produkt.


Skriv en kommentar

* = KrævesTidligere kommentarer