ingridmarie smykker

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kvinden bag ingridmarie smykker - Ingrid Marie Ledgaard er 42 år gammel og hun vil gerne skubbe lidt til kvinder og være en smule provokerende - forstået på den måde, at hun gerne vil udfordre dem i deres valg af smykker. Ingrid er nytænkende, modig, kreativ og måske - trendsetter.

Idéer, design og produktion, af ingridmarie smykker, står Ingrid Marie Ledgaard selv for, og når hun designer og producere smykkerne, er det med en stor passion for arbejdet og en personlig ihærdighed for at gøre det smukt,unikt og lidt skævt.


ingridmarie smykker er markant anderledes i forhold til andre smykker, men de er alligevel særdeles smukke, opsigtsvækkende og unikke. De bliver utroligt personlige og man vil bære et smykke, der med garanti, ikke er andre der har.

Smykkerne er rå og særpræget i fremtoning og de er designet til alle slags kvinder og til en hver lejlighed - hverdag som til fest. 

ingridmarie smykker er et helt nyt brand på markedet - og designeren og producenten bag, Ingrid Marie Ledgaard, håber at der vil blive taget godt imod smykkerne selvom de, på alle måder, har et meget anderledes look.
 

Under produktion, af ingridmarie smykker, bliver smykkerne udelukkende lavet med håndkraft og der bliver ikke brugt nogen form for maskiner. Alt er slebet og pudset i hånden. Grunden til dette er at Ingrid ønsker at have en tæt "feeling" med arbejdet og føle smykket helt ind under huden.


Skriv en kommentar

* = KrævesTidligere kommentarer