43 årige Ingrid Marie Ledgaard er kvinden bag ingridmarie smykker, og hun er nytænkende, kreativ og dygtig. 

Hun vil gerne skubbe lidt til kvinderne og være en smule provokerende, forstået på den måde, at hun gerne vil udfordre dem i deres valg af smykker. 

Der er absolut hård kontrast til hvad man normalt forbinder med smykker, men hun håber at kvinderne, ligesom hende selv, kan se det unikke og elegante i smykkerne selvom de, på alle måder, har et meget anderledes og specielt look.

Hendes hensigt er netop, at give kvinderne et specielt look.

Idéer, design og produktion, af ingridmarie smykker, står Ingrid Marie Ledgaard selv for, og når hun designer og producere smykkerne, er det med en stor passion for arbejdet og en personlig ihærdighed for at ende op med et smukt, særpræget og skævt smykke.


HVORFOR VÆLGE INGRIDMARIE SMYKKER?

ingridmarie smykker satser på bæredygtighed og derfor er alle smykkerne produceret i hånden og af genbrug, i form af gammelt bestik. Det er vigtigt, at forlænge levetiden på noget, der allerede har tjent sit oprindelige formål, ved igen at omdanne det til noget "nyt" og brugbart. Genbrug er utrolig vigtigt, ikke blot for os mennesker lige nu og her, de næste efter os, men isærdeleshed også for vores planet.

Bæredygtighed betyder at passe på jorden og om at give den godt videre til næste generation. De valg, vi træffer i hverdagen, har betydning og konsekvenser for jorden. Konsekvenser, som man måske ikke kan se i dag, men som har en stor betydning for fremtiden. Bæredygtighed handler derfor om alle de ting, vi gør i vores hverdag. Om vi køber mange eller få ting, sorterer vores affald eller ej, om vi cykler eller kører i bil. Om alle de små ting vi gør i vores hverdag, som sætter et fodaftryk på jorden.

Næsten alt i vores hverdag kan genbruges. Lige fra elektronik, tøj, glas, metal, papir, plast og meget mere. Det er blot fantasien der sætter grænser.

Så hvis vi tænker på hvor mange, der verden over, køber smykker, så sætter ingridmarie smykker en stor ære i, at passe på miljøet under produktionen af smykkerne, fra start til færdigt produkt.